KFC har fået ny hjemmeside


August 2010

 

Kvægbrugets Forsøgscenters hjemmeside har fået nyt ”look”. Den nye hjemmeside skal bidrage til kort og præcist at vise, hvad forsøgscentret står for, hvilke forskningsaktiviteter, der foregår på stedet og samtidigt afspejle en moderne kvægbedrift.

 

 

 

Velkommen til Kvægbrugets Forsøgscenters nye hjemmeside.

 

Målet med den nye hjemmeside har først og fremmest været at give brugeren et kort og præcist billede af, hvad Kvægbrugets Forsøgscenter står for ved hjælp af gode og illustrative billeder. Samtidigt skal hjemmesiden skaffe brugeren let og hurtig adgang til mere information om de forskningsaktiviteter, der foregår på stedet.

 

Endelig skal det mere moderne design afspejle det som forsøgscentret er, nemlig et højteknologisk og moderne kvægbedrift der kan fremstå som et godt udstillingsvindue for dansk kvægbrug.

 

 

Seneste nyt vil - som tidligere - fremgå på forsiden. Endvidere vil alle nyhedsomtaler kunne genfindes under menuen nyhedsarkiv, som nu er underinddelt efter dyregruppe og emneområde:

 

Småkalve og slagtekalve”, ”Køer og kvier”, ”Maskiner og teknologi” samt ”Andre aktiviteter”.

 

Der er også fortsat gode oversigter over aktuelle samt afsluttede forsøg, som linker videre til mere information om de enkelte projekter og dets resultater.

 

Ris og ros modtages meget gerne og skulle du opdage eventuelle fejl eller mangler på hjemmesiden hører vi meget gerne fra dig.





Billede af forsiden på www.kfc-foulum.dk ->

 

 

 

 

Formidlet med støtte fra EU og Fødevareministeriets Landdistriktsprogram.

 

Flere oplysninger

 

Linda S. Sørensen

Tlf: 8999 1189

 

E-mail: LindaS.Sorensen@agrsci.dk