Kvægbrugets Forsøgscenter


Nye ansigter på DKC

Danmarks Kvægforskningscenter har fået to nye medarbejdere. Der er blevet ansat en forsøgstekniker samt en landbrugsskoleelev og begge er startet i deres nye job på DKC-Blichers Allé i Foulum.

 

 

Ester Bjerregaard - ny forsøgstekniker

Ester Bjerregaard er ét af de nye ansigter på DKC. Ester er ansat som forsøgstekniker og havde første arbejdsdag den 18. maj 2015.

 

Ester er 32 år og uddannet jordbrugsteknolog. Hun har tidligere haft sin gang i staldene i Foulum i forbindelse med en praktikperiode, hvor hun deltog i et pilotforsøg med køers liggeadfærd i foråret 2014.

 

Ester har en del praktisk erfaring og har siden sommeren 2014 været ansat ved Danish Agro. Fremover skal hun stå for den daglige arbejdsledelse og gennemførelse af forsøg i staldene på DKC-Blichers Alle.

 

 

 

 

Ruben Brammer - ny landbrugsskoleelev

Den nye landbrugsskoleelev hedder Ruben Brammer og er 18 år og kommer fra Outrup, der ligger imellem Ølgod og Vesterhavet. Ruben har afsluttet 1. hovedforløb på Riber Kjærgaard og har haft 12 mdr. praktik på en kvæggård ved Varde. Ruben startede på Danmarks Kvægforskningscenter den 1. juni.

 

Vi byder dem begge velkommen på DKC i Foulum.

 

 

 

 

 

Flere oplysninger

 

Merete Jensen, centerleder

 

Tlf. 8715 4256 / 4021 4687
E-mail: Merete.Jensen@anis.au.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Danmarks Kvægforskningscenter • Forskningscenter Foulum • Boks 50 • 8830 Tjele • Tlf. 8799 1500 • Fax 879 1501 • Email: lindas.soerensen@agrsci.dk