Åbent Hus badet i sol og mange gæster

 

Maj 2010

 

 

Vejret viste sig fra sin allerbedste side, da Kvægbrugets Forsøgscenter i fredags holdt åbent hus i anledning af centrets udvidelse. Med 300 besøgende i løbet af dagen må arrangementet siges at være en succes.

 

 

 

Da Kvægbrugets Forsøgscenter i fredags - den 21. maj - åbnede dørene til endnu et åbent hus arrangement skinnede solen fra en skyfri himmel og rigtigt mange interesserede gæster mødte op allerede fra morgenstunden. 

 

Strømmen af besøgende fortsatte resten af dagen og antallet af besøgende nåede op på omkring 300 i alt.

 

Endvidere var det glædeligt at konstatere, at der var gæster fra det meste af landet lige fra Vendsyssel og Læsø til Sønderjylland og Fyn.   

Dagen igennem var KFC’s personale klar til at svare på spørgsmål vedrørende centrets aktiviteter og udvidelse og der blev uddelt informationsmateriale om KFC’s nye staldafsnit og faciliteter. Læs mere om de nye faciliteter…

 

Endvidere var firmaerne, som har været involveret i KFC’s udvidelse, repræsenteret til en snak om planlægning, byggeproces, inventar, finansiering og meget andet.

 

Endelig blev der uddelt gratis pølser, øl og vand (sponsoreret af de deltagende firmaer) ved pølseboden, som i dagens anledning var opstillet i den nye del af kostalden.

 

 

 

 

 

 

Centrets udvidelse er finansieret dels ved eksterne midler fra EU og Fødevareministeriets Landdistriktsprogram, Foreningen Plan Danmark og Nykreditfonden, dels ved de indtægter, som flere dyr vil bibringe.

 

Læs mere i Maskinbladets omtale af åbent hus arrangementet: "Få inspiration til skåneafdelingen" her. 

Yderligere oplysninger

 

 

Christian Friis Børsting, KFC

 

E-mail: christian.borsting@agrsci.dk

Tlf: 8999 1310 / 2261 1911