En dynamo i kvægforskningen har 25 års jubilæum

 

Marts 2008

 

Driftsleder Peter Trier Rasmussen kan fejre sine første 25 år med forsøg på Ammitsbøl Skovgaard og Kvægbrugets Forsøgscenter. I den anledning inviteres alle til et let traktement på KFC fredag d. 28. marts kl. 14.00-16.00

 

 

Driftsleder ved Kvægbrugets Forsøgscenter, Peter Trier Rasmussen, har fredag d. 28. marts 25 års jubilæum. I hele sin karriere har Peter stået for den praktiske gennemførelse af forskningsprojekter til gavn for kvægbruget. De første 19 år som driftsleder på Ammitsbøl Skovgaard ved Vejle og i de seneste 6 år på Kvægbrugets Forsøgscenter, i Foulum.

 

Peter har med sin utrættelige lyst til at finde på nye løsninger bidraget væsentligt til, at en lang række forskningsprojekter er blevet ført ud i livet på en måde, så det er lykkedes at få teori og praksis til at gå hånd i hånd.  Peter er en fin eksponent for den meget lange tradition, der er i dansk kvægbrug for et tæt samarbejde imellem erhvervet og den offentlige forskning.

 

Tusindvis af gæster på de to forsøgsgårde har gennem årene fået en usædvanlig begejstret indføring i de mange spændende muligheder, der ligger i forskningen. Peter har hele vejen skubbet på for, at kvægbruget skal være i front med udviklingen af ny teknologi og nye driftsformer til at forbedre både kvægbrugernes økonomi, dyrenes velfærd og produkternes kvalitet. 

 

25 års-jubilæet markeres med en reception på Kvægbrugets Forsøgscenter den 28. marts 2008 kl. 14 – 16.

 

Alle er velkomne.

 

 

Driftsleder Peter Trier Rasmussen har 25 års jubilæum..

 

 

Flere oplysninger:

 

Christian Børsting

Centerleder

 

E-mail: Christian.Borsting@agrsci.dk

Tlf: 8999 1310